Reacties van klanten

We zijn enorm blij met de uitsluitend positieve referenties die onze klanten achterlieten op Marktplaats. Tevreden klanten, daar gaat het ons om…en betere reclame kun je niet hebben.

 

COMPLETE VERBOUWING IN HEEMSTEDE

Al vaker klussen gedaan met Renovatski, maar nu een hele grote klus. Complete verbouwing van woonhuis. Zeer betrouwbaar, goed werk en fijn om mee te werken. Alles kan! De volgende klussen staan al weer n de planning”

Kleine verbouwing, aanleg keuken in amsterdam

Renovatski heeft mij in april 2011 op een uitstekende en prettige manier door een verbouwing geloodst. De mannen zijn aardig, dienstverlenend en zeer kundig! Binnen de afgesproken tijd en budget was al het werk prima gedaan, en ook het afvoeren van puin en opruimen verliep heel prettig. Topteam!”

Algehele renovatie in Amsterdam *Geplaatst door Guus

Zeer vakkundig en betrouwbare mensen die in tegenstelling tot veel andere klusbedrijven de opdracht zonder onderbrekingen afmaakten en zich aan mijn planning hielden. Bovendien was de prijs zeer scherp. Aan te bevelen!”

Renovatie woonhuis in Bergen *Geplaatst door Bontje

Prima. Er is netjes gewerkt bij ons. Ze kunnen eigenlijk alles en alles is gegaan volgens afspraak”

Schilderen buitenwerk in Weesp *Geplaatst door Flootje

Prima service, goed werk geleverd: het hele huis is van buiten geschilderd, dakkapel-delen zijn vervangen, en dat in een razend tempo. Ook heel fijn: de schilders maken gebruik van echt goede buitenverf, dus ons huis kan er voorlopig weer tegenaan!”

Inbouwkasten – plafonds etc in Amsterdam *Geplaatst door marjanz

Een plezier om mee samen te werken. Professioneel, betrouwbaar en hard werkend. Goede inventarisatie en offerte. Mooi stucwerk. Denkt mee. Zeker iemand die we weer vragen.”

Badkamer keuken woonkamer timmerwer in Hoevelaken en Amsterdam *Geplaatst door Jan

Hele etage in Amsterdam laten verbouwen, echt zeer tevreden. Fijne mensen om mee te werken maar denken ook mee! Daarna hebben ze compleet gefundeerd tuinhuis gemaakt bij mijn vader in de tuin. Daarna dakkapel bij mijn broer. Kortom hele familie zeer tevreden over hun vakmanschap en betrouwbaarheid.”

grote verbouwing (keuk/badk/zolder etc.) in Vriezenveen *Geplaatst door Edgar.

De mannen van Renovatski hebben ons enorm goed geholpen tijdens onze verbouwing in het oosten des lands, in de maanden mei t/m sept. Het was een flinke klus: hele nieuwe keuken (eerst afbreken), een volledig appartement voor onze au pair, nieuwe badkamer en de hele zolder geisoleerd en opgeknapt. Het is uiteindelijk heel erg mooi geworden en het is heel fijn als je merkt dat de mannen van Renovatski open staan voor kleine aanpassingen, meedenken (pro actief), heel hard werken en gewoon goed werk afleveren.
Nogmaals dank en als we weer een klus hebben, dan rekenen we wederom op Renovatski.”